Hotel Iasi: Alege cu incredere RENT ROOM N&S IASI, o echipa dedicata nevoilor clientilor sai care ofera servicii de cazare hotel Iasi 3 stele la cel mai mic pret existent pe piata.

DESPRE RENT ROOM N&S IASI

RENT ROOM N&S IASI

Situat in proximitatea zonei centrale a municipiului Iasi, la 7 km de aeroport, RENT ROOM N&S IASI este promotorul serviciilor de cazare de 3 stele din judet. Localizarea de care dispune RENT ROOM N&S IASI, permite un acces extrem de facil si atingerea oricarui punct turistic, institutional sau cultural din oras, intr-un timp extrem de scurt.

RENT ROOM N&S IASI se adreseaza in egala masura atat turismului de afaceri cat si celui de placere. Fie ca va aflati intr-o delegatie, participati la o conferinta, treceti prin Iasi sau sunteti intr-un city-break, RENT ROOM N&S IASI este intotdeauna cea mai oportuna alegere pentru dumneavoastra.

Unitatea de cazare a fost proiectat şi realizat din perspectiva beneficiilor clienţilor noştri, cărora dorim să le oferim într-un ambient modern şi rafinat, servicii de înaltă calitate, confort, atenţie deosebită la detalii şi receptivitate la cerinţe.

Investim periodic in personalul RENT ROOM N&S IASI si suntem intr-o dezvoltare continua pentru a atinge cele mai inalte standarde de performanta ale serviciilor de cazare –

Este extrem de important de retinut faptul că tot ce ati putea avea nevoie este la îndemâna dumneavoastra, clientii nostri. Managementul RENT ROOM N&S IASI, precum și întregul personal din cadrul unitatii își dau concursul pentru a vă mulțumi și a vă determina să reveniți cu drag si data viitoare.

RENT ROOM N&S IASI – Raspundem exigentelor dumneavoastra printr-un efort sustinut de a ne distinge prin Calitate, Utilitate, Confort, Autenticitate.

Unitatea de cazare a fost construit recent și oferă oaspeților o atmosferă extrem de primitoare cu tehnologie ultra modernă și o serie de facilități, pentru a face șederea dumneavoastra la noi cât mai relaxantă și confortabila. Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot confortul necesar pe tot parcursul sederii la RENT ROOM N&S IASI.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
Consilier online. Apasa aici
RENT ROOM N&S - Receptie
Daca doriti informatii suplimentare sau rezervari online prin WhatsApp va stam la dispozitie