Hotel Iasi: Alege cu incredere N&S Hotel Iasi, o echipa dedicata nevoilor clientilor sai care ofera servicii de cazare hotel Iasi 3 stele la cel mai mic pret existent pe piata.

DESPRE N&S HOTEL IASI

N&S Hotel Iasi

Situat in proximitatea zonei centrale a municipiului Iasi, la 11 minute de aeroport, N&S Hotel Iasi este promotorul serviciilor hoteliere de 3 stele din judet. Localizarea de care dispune N&S Hotel Iasi, permite un acces extrem de facil catre hotel si atingerea oricarui punct turistic, institutional sau cultural din oras, intr-un timp extrem de scurt.

N&S Hotel Iasi se adreseaza in egala masura atat turismului de afaceri cat si celui de placere. Fie ca va aflati intr-o delegatie, participati la o conferinta, treceti prin Iasi sau sunteti intr-un city-break, N&S Hotel Iasi este intotdeauna cea mai oportuna alegere pentru dumneavoastra.

Hotelul a fost proiectat şi realizat din perspectiva beneficiilor clienţilor noştri, cărora dorim să le oferim într-un ambient modern şi rafinat, servicii de înaltă calitate, confort, atenţie deosebită la detalii şi receptivitate la cerinţe.

N&S Hotel Iasi

Hotel Iasi: Investim periodic in personalul N&S Hotel Iasi si suntem intr-o dezvoltare continua pentru a atinge cele mai inalte standarde de performanta ale serviciilor de cazare – hotel Iasi. hotel Iasi.
hotel Iasi

Este extrem de important de retinut faptul că tot ce ati putea avea nevoie este la îndemâna dumneavoastra, clientii nostri. Managementul N&S HOTEL IASI, precum și întregul personal din cadrul unitatii își dau concursul pentru a vă mulțumi și a vă determina să reveniți cu drag si data viitoare.

N&S Hotel Iasi – Raspundem exigentelor dumneavoastra printr-un efort sustinut de a ne distinge prin Calitate, Eleganţă, Confort, Autenticitate.

Hotelul a fost construit recent și oferă oaspeților o atmosferă extrem de primitoare cu tehnologie ultra modernă și o serie de facilități, pentru a face șederea dumneavoastra la noi cât mai relaxantă și confortabila. Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot confortul necesar pe tot parcursul sederii la N&S Hotel Iasi.