regim hotelier Iasi

regim hotelier Iasi

09feb.

regim hotelier Iasi – N&S Hotel Iasi

N&S Hotel Iasi este situat intr-o zona extrem de linistita a orasului Iasi, in proximitatea zonei centrale, la doar 8 minute de centrul istoric. Va punem la dispozitie camere duble (family si deluxe) sau camere single, toate la standarde de 3 stele, avand micul dejun optional.

Facilitatile de care va veti bucura in cadrul hotelului N&S sunt la cele mai inalte standarde, pentru a va face sederea dumneavoastra cat mai placuta in locatia noastra.

Este extrem de important de retinut faptul ca tot ce ati putea avea nevoie este la indemana dumneavoastra, clientii nostri. Managementul N&S HOTEL IASI, precum si intregul personal din cadrul unitatii isi dau concursul pentru a va mulțumi și a va determina sa reveniti cu drag si data viitoare.

regim hotelier IasiN&S Hotel Iasi – Raspundem exigentelor dumneavoastra printr-un efort sustinut de a ne distinge prin Calitate, Eleganta, Confort, Autenticitate.

Locatie noua in Iasi – regim hotelier Iasi – N&S Hotel Iasi

Hotelul a fost construit recent si ofera oaspetilor o atmosfera extrem de primitoare cu tehnologie ultra moderna si o serie de facilitati, pentru a face sederea dumneavoastra la noi cat mai relaxanta si confortabila. Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot confortul necesar pe tot parcursul sederii la N&S Hotel Iasi.

regim hotelier Iasi – hotel Iasi – cazare hotel Iasi

Fie ca vrei sa te relaxezi sau sa iti gazduiesti evenimentul special la regim hotelier Iasi N&S Hotel Iasi, ai la dispozitie restaurant, bar, room service, sala conferinte, presa scrisa, seif la receptie, internet wireless, serviciu zilnic de spalatorie, parcare gratuita si supraveghere video – regim hotelier Iasi. Tot la noi poti procura bilete de tren sau avion, rezerva camere de hotel din alte localitati sau poti beneficia de serviciu rent a car – regim hotelier Iasi.

regim hotelier Iasi: Camerele au baie proprie, uscator de par, aer conditionat, TV, internet wireless, telefon, minibar, jacuzzi – regim hotelier Iasi. Copiii pâna la 7 ani – gratuit cazare daca dorm în pat cu parintii, serviciile de masa se achita integral. regim hotelier Iasi Copiii de la 7 – 12 ani – achita 50% din tariful de adult/pachet. regim hotelier Iasi – Copiii peste 12 ani – achita tarif de adult. Copiii pana la 3 ani – gratuita intrarea la piscina – regim hotelier Iasi.

regim hotelier Iasi: Evadeaza la Iasi pentru o experienta relaxanta! Experientele traite prin cromoterapie si aromaterapie, baile cu vin sau lapte, toate pregatite sa iti alunge stresul cotidian. Dispunem de o gama diversificata de pachete turistice pentru regim hotelier Iasi, oferind servicii hoteliere pentru camere regim hotelier Iasi single, camere regim hotelier Iasi double, camere regim hotelier Iasi family sau camere regim hotelier Iasi deluxe.