cazare Copou Iasi

cazare Copou Iasi

09feb.

cazare Copou Iasi – N&S Hotel Iasi

N&S Hotel Iasi este situat intr-o zona extrem de linistita a orasului Iasi, in proximitatea zonei centrale, la doar 8 minute de centrul istoric. Va punem la dispozitie camere duble (family si deluxe) sau camere single, toate la standarde de 3 stele, avand micul dejun optional.

Facilitatile de care va veti bucura in cadrul hotelului N&S sunt la cele mai inalte standarde, pentru a va face sederea dumneavoastra cat mai placuta in locatia noastra.

Este extrem de important de retinut faptul ca tot ce ati putea avea nevoie este la indemana dumneavoastra, clientii nostri. Managementul N&S HOTEL IASI, precum si intregul personal din cadrul unitatii isi dau concursul pentru a va mulțumi și a va determina sa reveniti cu drag si data viitoare.

cazare Copou IasiN&S Hotel Iasi – Raspundem exigentelor dumneavoastra printr-un efort sustinut de a ne distinge prin Calitate, Eleganta, Confort, Autenticitate.

Locatie noua in Iasi – cazare Copou Iasi – N&S Hotel Iasi

Hotelul a fost construit recent si ofera oaspetilor o atmosfera extrem de primitoare cu tehnologie ultra moderna si o serie de facilitati, pentru a face sederea dumneavoastra la noi cat mai relaxanta si confortabila. Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot confortul necesar pe tot parcursul sederii la N&S Hotel Iasi.

cazare Copou Iasi – hotel Iasi – cazare hotel Iasi

Fie ca vrei sa te relaxezi sau sa iti gazduiesti evenimentul special la cazare Copou Iasi N&S Hotel Iasi, ai la dispozitie restaurant, bar, room service, sala conferinte, presa scrisa, seif la receptie, internet wireless, serviciu zilnic de spalatorie, parcare gratuita si supraveghere video – cazare Copou Iasi. Tot la noi poti procura bilete de tren sau avion, rezerva camere de hotel din alte localitati sau poti beneficia de serviciu rent a car – cazare Copou Iasi.

cazare Copou Iasi: Camerele au baie proprie, uscator de par, aer conditionat, TV, internet wireless, telefon, minibar, jacuzzi – cazare Copou Iasi. Copiii pâna la 7 ani – gratuit cazare daca dorm în pat cu parintii, serviciile de masa se achita integral. cazare Copou Iasi Copiii de la 7 – 12 ani – achita 50% din tariful de adult/pachet. cazare Copou Iasi – Copiii peste 12 ani – achita tarif de adult. Copiii pana la 3 ani – gratuita intrarea la piscina – cazare Copou Iasi.

cazare Copou Iasi: Evadeaza la Iasi pentru o experienta relaxanta! Experientele traite prin cromoterapie si aromaterapie, baile cu vin sau lapte, toate pregatite sa iti alunge stresul cotidian. Dispunem de o gama diversificata de pachete turistice pentru cazare Copou Iasi, oferind servicii hoteliere pentru camere cazare Copou Iasi single, camere cazare Copou Iasi double, camere cazare Copou Iasi family sau camere cazare Copou Iasi deluxe.